17 sonuçtan 1-9 arası gösteriliyor
-
Aşure, ülkemizin mutfağının popüler tatlılarından biridir ve özellikle Muharrem ayında, İslam takviminde ayin adı olarak…
İncele
-
Balkan Pastası içinde bulabileceğiniz malzemeler arasında tuzlu peynir, kırmızı biber, patates, sucuk gibi malzemeler bulunmaktadır.…
İncele
-
Kadayıf hamurunun hazırlanması ve pişirilmesinde ustalık gerektiren bir işlem olduğu için, profesyonel ellerde hazırlanmıştır ve…
İncele
-
Çilekli & bisküvili muhallebi, ülkemizin mutfağının lezzetli tatlılarından biridir. Bu tatlı, genellikle çilek, süt, şeker,…
İncele
-
Ekmek kadayıfı genellikle tatlandırılmış süt, kaymak veya krema ile servis edilir. Ayrıca, tatlandırılmış şerbetle soslandırılabilir.…
İncele
-
Hamur tepsiye yayılır ve üzerine fındık serpilir. Son olarak üzeri fırında pişirilir ve soğumadan servis…
İncele
-
Fırın Sütlaç üzeri çoğunlukla fırınlanmış ceviz, fıstık ezmesi veya badem gibi sertleştirilmiş süt ile süslenir.…
İncele
-
İrmik Helvası tatlısı, genellikle öğle veya akşam yemeğinden sonra servis edilir ve soğuk veya ılık…
İncele
-
Birçok yerde ballı ve cevizli, bazı yerlerde ise fındıklı ve fıstıklı olarak yapılmaktadır. Bu tatlı…
İncele