Pilav ve makarna, ülkemizin mutfağında çok yaygın olarak tüketilen yemeklerdir ve genellikle lezzetli ve protein açısından zengin yemeklerdir. Pilav ve makarna, sağlıklı ve dengeli bir beslenme için uygun yemeklerdir.

Showing all 6 results

  • Bulgur Pilavı

    Bulgur, öncelikle suda yumuşatılır ve sonra tuz ve diğer malzemeler eklenerek pişirilir. Pilavın lezzeti, tereyağı,…
    Read more
  • Fırın Makarna

    Pişirme süresi ve derecesi değişebilir, ancak genellikle orta derecede fırında yaklaşık 20-30 dakika pişirilir. Sonucunda,…
    Read more
  • Nohutlu Pirinç Pilavı

    Pilavın lezzeti, tereyağı, et suyu, tuz, karabiber gibi malzemelerle arttırılabilir. Ayrıca, soğan, domates, biber gibi…
    Read more
  • Penne Makarna

    Penne, düz veya içi boş olarak üretilir ve genellikle tencerede ya da fırında pişirilir. Tavada…
    Read more
  • Şehriyeli Pirinç Pilavı

    Şehriye, pirinci içine eklenir ve karıştırılır. Pilavın lezzeti, tereyağı, et suyu, tuz, karabiber gibi malzemelerle…
    Read more
  • Tereyağlı Erişte

    Hamur, el ile açılır ve tavada pişirilirken tereyağı eklenir. Erişte, genellikle tuz, karabiber gibi baharatlarla…
    Read more