Yan lezzetler, yemeğin ana lezzetini tamamlar ve yemeğin daha lezzetli hale gelmesine yardımcı olur. Yan lezzetler, yemeğin lezzetini arttırmak için kullanılan baharatlar, soslar ve diğer malzemelerdir.

16 sonuçtan 1-9 arası gösteriliyor

  • Cacık

    Cacık, yoğurt tabanlı bir meze olarak tatlarını yoğurt ve maydanozdan alır. Yoğurt, temel yapı taşı…
    İncele
  • Çiğ Köfte

    Bulgur, suda bekletilir ve diğer malzemelerle karıştırılır. Çiğ köfte, meze olarak yemeğin yanında veya lezzetli…
    İncele
  • Haydari

    Haydari  genellikle meze olarak servis edilir ve çeşitli yemeklerle birlikte yenebilir. Haydari, Türkiye’nin batı bölgelerinde…
    İncele
  • Humuslu İçli Köfte

    Humuslu İçli Köfte iç malzemesinde humus ile birleştirilmiş olması yemeğe yüksek bir protein ve fiber…
    İncele
  • Ispanaklı İçli Köfte

    Ispanak, ayrıca, birçok besin maddesi içerir, özellikle yüksek miktarda vitamin A, C ve K, demir,…
    İncele
  • Kadınbudu Köfte

    Sıcaklık derecesi yüksek olan bir fırında pişirilir ve sıcak servis edilir. Kadınbudu Köftesi Lokantası, bu…
    İncele
  • Karışık Turşu

    Turşu, sıcak yaz günlerinde soğuk servis edilen ve lezzetli bir meze olarak tüketilir. Ayrıca, yemeklerin…
    İncele
  • Kaşarlı Patates Püresi

    Kaşarlı Patates Püresi, ülkemizin bir yemeğidir, genellikle patates, kaşar, tuz, baharatlar, süt veya cream gibi…
    İncele
  • Kepekli Ekmek

    Kepekli ekmek, yulaf unu içerirken, aynı zamanda daha fazla lif, vitamin ve mineral içerir. Ayrıca,…
    İncele