Ekmek Kadayıfı

Ekmek kadayıfı genellikle tatlandırılmış süt, kaymak veya krema ile servis edilir. Ayrıca, tatlandırılmış şerbetle soslandırılabilir. Ekmek kadayıfı, ülkemizin mutfağının popüler tatlılarından biridir ve özellikle bayram ve özel günlerde tüketilir.

Kategoriler: , Etiketler: ,

Açıklama

Ekmek Kadayıfı, ülkemizin mutfağının bir lezzetidir. Ekmek kadayıfı, ince kızarmış unlu hamur parçalarından yapılır. Bu parçalar genellikle tahinli, ballı veya şerbetli bir karışım içinde bekletilir ve sonra kızartılır.

Yorumlar

İlk yorumu yapan siz olun!

“Ekmek Kadayıfı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir