Açıklama
Hindi Tandır, bir Türk mutfağından lezzetli bir yemektir. Tandır ekmeği, et (genellikle kuzu veya dana) ve tuz ile hazırlanır. Et, tandır ocakta pişirilir ve ekmek, yanında servis edilir.
Buharda Sebze ise, sebzelerin (genellikle brokoli, karnabahar, havuç, patates, vs) buhar tabancasında veya buharlıkta pişirilmiş bir yemeğidir. Buhar, sebzelerin lezzetini koruyarak, vitamin ve mineralleri de korur. Buharda sebzeler genellikle sadece tuz, karabiber veya diğer baharatlarla lezzetlendirilir ve sıcak servis edilir.
Hindi Tandır, bir Türk mutfağından lezzetli bir yemektir. Tandır ekmeği, et (genellikle kuzu veya dana) ve tuz ile hazırlanır. Et, tandır ocakta pişirilir ve ekmek, yanında servis edilir.
Yorumlar
İlk yorumu yapan siz olun!