Meyve Konpstosu

Bu meyveler genellikle dilimlenir veya küçük parçalara ayırılır, sonra şeker ve hindistancevizi yağı eklenerek pişirilir. Meyve kompostosu genellikle soğuk veya ılık servis edilir, özellikle kış aylarında sıcak bir yemek olarak tüketilir.

Kategoriler: , Etiketler: ,

Açıklama

Meyve kompostosu, çeşitli meyvelerin, şeker ve genellikle hindistancevizi yağı gibi malzemelerle birlikte pişirilmesiyle hazırlanan bir yemektir. Meyve kompostosu genellikle elma, armut, incir, kayısı, muz, vişne gibi meyveler kullanılarak yapılır.

Yorumlar

İlk yorumu yapan siz olun!

“Meyve Konpstosu” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir