Tavuk Sote & Şehriyeli Pirinç Pilavı

Şehriyeli Pirinç Pilavı ise, şehriye (ince, uzun, yassı pirinç) ve et (genellikle tavuk veya dana) ile hazırlanan bir pilav türüdür. Pilav, etlerle birlikte pişirilir ve sıcak servis edilir. Tavuk Sote & Şehriyeli Pirinç Pilavı yemeğin lezzetini arttırmak için, pirinci et suyunda pişirir, soğan, domates, tuz ve baharatlarla lezzetlendirilir.

Açıklama

Tavuk Sote, tavuk eti, soğan, domates, biber ve baharatlarla birlikte pişirilmiş bir yemektir. Bu yemeği genellikle tavuk parçalarının kavrulması ile başlarsınız, ardından diğer malzemeler eklenir ve tuz, karabiber veya diğer baharatlarla lezzetlendirilir.

Yorumlar

İlk yorumu yapan siz olun!

“Tavuk Sote & Şehriyeli Pirinç Pilavı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir