114 sonuçtan 37-45 arası gösteriliyor
-
Haydari genellikle meze olarak servis edilir ve çeşitli yemeklerle birlikte yenebilir. Haydari, Türkiye’nin batı bölgelerinde…
İncele
-
Buharda Sebze ise, sebzelerin (genellikle brokoli, karnabahar, havuç, patates, vs) buhar tabancasında veya buharlıkta pişirilmiş…
İncele
-
Ispanak Kavurma ise, Ispanak yapraklarının doğranmış olarak kavrulmuş bir yemeğidir. Genelde soğan, sarımsak, baharatlar ve…
İncele
-
Humuslu İçli Köfte iç malzemesinde humus ile birleştirilmiş olması yemeğe yüksek bir protein ve fiber…
İncele
-
Lezzeti unutulmaz olan bu yemeği, hem et sevenler hem de patates sevenler için ideal bir…
İncele
-
İrmik Helvası tatlısı, genellikle öğle veya akşam yemeğinden sonra servis edilir ve soğuk veya ılık…
İncele
-
İspanak, tuz, tuzlu suda haşlanır ve sonra kavrulur. Son olarak, pirinci ve baharatları ekleyerek pişirilir.…
İncele
-
Ispanak, ayrıca, birçok besin maddesi içerir, özellikle yüksek miktarda vitamin A, C ve K, demir,…
İncele
-
Köftemizde kullandığımız etler özenle hazırlanmış, lezzetli bir marinasyon içerisinde bekletilir ve izgara edilir. Buharda pişirilen…
İncele