Showing all 2 results

  • Bulgur Pilavı

    Bulgur, öncelikle suda yumuşatılır ve sonra tuz ve diğer malzemeler eklenerek pişirilir. Pilavın lezzeti, tereyağı, soğan, domates, biber gibi sebzelerle arttırılabilir. Bulgur Pilavı genellikle et, tavuk gibi etlerle, ya da tuzlu veya acı baharatlarla birlikte servis edilir.

    Read more
  • Karışık Izgara & Bulgur Pilavı

    Pilavımızda kullandığımız bulgur tamamen doğal ve sağlıklıdır. İzgaramızda kullandığımız etler ise seçkin bir kalitededir. Etlerimiz soğuk hava deposunda en az 24 saat boyunca marinasyon içerisinde bekletilir, böylece etlerin lezzeti ve taze liği maksimum seviyede korunur. Servis ederken ise tamamen taze olarak sizlere sunuyoruz. Pilavımızın yanında sunacağımız taze sebzelerle birlikte, sizlere lezzetin en doğal halini sunuyoruz. Mutlaka denemelisiniz.

    Read more