FİLTRELE
FİLTRELE
Showing 1–9 of 17 results
Aşure, ülkemizin mutfağının popüler tatlılarından biridir ve özellikle Muharrem ayında, İslam takviminde ayin adı olarak…
Read more
Balkan Pastası içinde bulabileceğiniz malzemeler arasında tuzlu peynir, kırmızı biber, patates, sucuk gibi malzemeler bulunmaktadır.…
Read more
Kadayıf hamurunun hazırlanması ve pişirilmesinde ustalık gerektiren bir işlem olduğu için, profesyonel ellerde hazırlanmıştır ve…
Read more
Çilekli & bisküvili muhallebi, ülkemizin mutfağının lezzetli tatlılarından biridir. Bu tatlı, genellikle çilek, süt, şeker,…
Read more
Ekmek kadayıfı genellikle tatlandırılmış süt, kaymak veya krema ile servis edilir. Ayrıca, tatlandırılmış şerbetle soslandırılabilir.…
Read more
Hamur tepsiye yayılır ve üzerine fındık serpilir. Son olarak üzeri fırında pişirilir ve soğumadan servis…
Read more
Fırın Sütlaç üzeri çoğunlukla fırınlanmış ceviz, fıstık ezmesi veya badem gibi sertleştirilmiş süt ile süslenir.…
Read more
İrmik Helvası tatlısı, genellikle öğle veya akşam yemeğinden sonra servis edilir ve soğuk veya ılık…
Read more
Birçok yerde ballı ve cevizli, bazı yerlerde ise fındıklı ve fıstıklı olarak yapılmaktadır. Bu tatlı…
Read more