Kabak tatlısı, genellikle hamur işi olarak yapılır ve kabak gibi sebzelerin yanı sıra tahin, un, şeker gibi malzemeler kullanılır. Kabak tatlısı, ülkemizin mutfağının popüler tatlılarından biridir ve özellikle bayram ve özel günlerde tüketilir. Ayrıca, ülkemizin mutfağının diğer tatlıları gibi sofraları süslemek için de kullanılır.
Kazandibi, genellikle fırında pişirilir ve servis edilirken sıcak olarak sunulur. Kazandibi tatlısı, genellikle Ramazan ve Kurban bayramlarında yapılır ve özellikle İstanbul ve çevresinde popülerdir.
Kemalpaşa Peynir Tatlısı, genellikle hamur işi olarak yapılır ve içerisinde tatlandırılmış peynir, şeker, un, yumurta gibi malzemeler bulunur. Kemalpaşa Peynir Tatlısı genellikle fırında pişirilir ve sıcak servis edilir. Kemalpaşa Peynir Tatlısı, ülkemizin mutfağının lezzetli tatlılarından biridir ve özellikle bayram ve özel günlerde tüketilir.
Bu meyveler genellikle dilimlenir veya küçük parçalara ayırılır, sonra şeker ve hindistancevizi yağı eklenerek pişirilir. Meyve kompostosu genellikle soğuk veya ılık servis edilir, özellikle kış aylarında sıcak bir yemek olarak tüketilir.
Hamur yapımında un, şeker, portakal suyu, yoğurt ve bazen yumurta karıştırılır. Hamur kalın bir hale getirilir ve tepsiye yayılır. Üzeri fırında pişirilir ve soğumadan servis edilir. Lezzeti portakal suyunun oranına göre değişebilir.
Özel tarifimizle hazırladığımız şekerpareler, doğal şeker ve taze süt kullanılarak yapılmaktadır. Her bir şekerpare, el yapımı olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca, gluten içermeyen şekerpare seçenekleri de sunuyoruz.
Her bir tahinli çıtır, el yapımı olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca, gluten içermeyen seçenekler de sunuyoruz. Lokantamızın rahat ve keyifli ortamında, tahinli çıtırlarımızı rahatlıkla yiyebilirsiniz.
Trakya Peynir Helvası genellikle fırında pişirilir ve sıcak olarak servis edilir. Trakya Peynir Helvası tatlısı, genellikle öğle veya akşam yemeğinden sonra servis edilir ve soğuk veya ılık olarak tüketilir.