Tavuklu yemekler, tavuk eti kullanılarak hazırlanan yemeklerdir. Tavuk eti, düşük yağ içeriği nedeniyle sağlıklı bir et türüdür ve genellikle diyet yapanlar tarafından tercih edilir.

13 sonuçtan 1-9 arası gösteriliyor

  • Acı Soslu Tavuk & Penne Makarna

    Penne Makarna, kısa, kalın ve koni şeklindeki makarnadır. Penne Makarna genellikle soslu yemeğin bir parçası olarak pişirilir. Penne Makarna genellikle soslar, sebzeler, et, tuz, karabiber, ve baharatlarla lezzetlendirilir. Örneğin, Penne Makarna bolca soslu, sebzeli, etli veya peynirli olabilir.

    İncele
  • Beğendi Yatağında Hindi Tandır

    Beğendi Yatağında Hindi Tandır, bir Türk mutfağı yemeğidir. Hindi, Tandır yöntemi ile pişirilir ve sos olarak Beğendi sosu (peynir, patates, soğan, domates, biber, tuz, karabiber, tuz ve maydanoz gibi malzemelerle yapılır) ile servis edilir.

    İncele
  • Beğendi Yatağında Mangalda Tavuk

    Beğendi Yatağında Mangalda Tavuk, bir Türk mutfağı yemeğidir. Tavuk, mangalda pişirilir ve sos olarak Beğendi sosu (peynir, patates, soğan, domates, biber, tuz, karabiber, tuz ve maydanoz gibi malzemelerle yapılır) ile servis edilir.

    İncele
  • Bulgur Pilavı Üstü Mangalda Tavuk

    Bulgur pilavı üstü mangolda tavuk, bir Türk mutfağı yemeğidir. Tavuk, mangolda veya fırında pişirilir ve üstüne pilav yapılmış bulgur ve sos olarak domates, soğan, biber, tuz, karabiber ve tuz gibi malzemelerle servis edilir.

    İncele
  • Hindi Tandır & Buharda Sebze

    Buharda Sebze ise, sebzelerin (genellikle brokoli, karnabahar, havuç, patates, vs) buhar tabancasında veya buharlıkta pişirilmiş bir yemeğidir. Buhar, sebzelerin lezzetini koruyarak, vitamin ve mineralleri de korur. Buharda sebzeler genellikle sadece tuz, karabiber veya diğer baharatlarla lezzetlendirilir ve sıcak servis edilir.

    İncele
  • Hindi Tandır & Ispanak Kavurma

    Ispanak Kavurma ise, Ispanak yapraklarının doğranmış olarak kavrulmuş bir yemeğidir. Genelde soğan, sarımsak, baharatlar ve sıvı yağ ile birlikte pişirilir. Hindi Tandır & Ispanak Kavurma yemeği genellikle pilav veya makarna ile servis ederler.

    İncele
  • Izgara Tavuk & Ispanak Kavurma

    Ispanak Kavurma ise, Ispanak yapraklarının doğranmış olarak kavrulmuş bir yemeğidir. Genelde soğan, sarımsak, baharatlar ve sıvı yağ ile birlikte pişirilir. Izgara Tavuk & Ispanak Kavurma yemeği genellikle pilav veya makarna ile servis ederler.

    İncele
  • Izgara Tavuk & Karışık Sebze

    Izgara Tavuk ve Karışık Sebze, bir Türk mutfağı yemeğidir. Tavuk, ızgarada pişirilir ve karışık sebzeler (domates, biber, soğan, patates, karnabahar gibi) birlikte izgarada pişirilir ve sos olarak tuz, karabiber, tuz gibi malzemelerle servis edilir.

    İncele
  • Köri Soslu Tavuk & Penne Makarna

    Köri soslu tavuk ve penne makarna, bir Türk mutfağı yemeğidir. Tavuk, köri sos (tuz, karabiber, tuz, maydanoz, domates, biber, soğan, krema, un ve et suyu gibi malzemelerle yapılır) ile pişirilir. Penne makarna, tavuğun yanında servis edilir ve sos ile birlikte servis edilir.

    İncele