FİLTRELE
FİLTRELE
Gösterilen sonuç sayısı: 7
Yemeğin lezzeti et ve biberin lezzetinin birleşimi ile oluşur. Sıcak servis edilir.
İncele
Patlıcanlar kurutulur ve içleri et ve pirinçle doldurulur. Yemeğin lezzeti et ve patlıcanın lezzetinin birleşimi…
İncele
Patates ve biberler fırında pişirilir ve üzerleri kırmızı et dolgusu ile kaplanır. Fırında pişirilen yemeğin…
İncele
Pişirilen yemeğin lezzeti ıspanak, kıyma, soğan ve domatesin lezzetinin birleşimi ile oluşur. Sıcak servis edilir.
İncele
Kıymalı yeşil mercimek, yemeğin lezzetini arttırmak için tuz, karabiber gibi baharatlar kullanılır. Ayrıca, yoğurt ve…
İncele
Pişirilen yemeğin lezzeti patates, et, soğan ve domatesin lezzetinin birleşimi ile oluşur. Sıcak servis edilir.
İncele
Pişirilen yemeğin lezzeti patlıcan, et, soğan ve domatesin lezzetinin birleşimi ile oluşur. Sıcak servis edilir.
İncele