114 sonuçtan 37-45 arası gösteriliyor

  • Haydari

    Haydari  genellikle meze olarak servis edilir ve çeşitli yemeklerle birlikte yenebilir. Haydari, Türkiye’nin batı bölgelerinde…
    İncele
  • Hindi Tandır & Buharda Sebze

    Buharda Sebze ise, sebzelerin (genellikle brokoli, karnabahar, havuç, patates, vs) buhar tabancasında veya buharlıkta pişirilmiş…
    İncele
  • Hindi Tandır & Ispanak Kavurma

    Ispanak Kavurma ise, Ispanak yapraklarının doğranmış olarak kavrulmuş bir yemeğidir. Genelde soğan, sarımsak, baharatlar ve…
    İncele
  • Humuslu İçli Köfte

    Humuslu İçli Köfte iç malzemesinde humus ile birleştirilmiş olması yemeğe yüksek bir protein ve fiber…
    İncele
  • Hünkarbeğendi

    Lezzeti unutulmaz olan bu yemeği, hem et sevenler hem de patates sevenler için ideal bir…
    İncele
  • İrmik Helvası

    İrmik Helvası tatlısı, genellikle öğle veya akşam yemeğinden sonra servis edilir ve soğuk veya ılık…
    İncele
  • Ispanak Kavurma

    İspanak, tuz, tuzlu suda haşlanır ve sonra kavrulur. Son olarak, pirinci ve baharatları ekleyerek pişirilir.…
    İncele
  • Ispanaklı İçli Köfte

    Ispanak, ayrıca, birçok besin maddesi içerir, özellikle yüksek miktarda vitamin A, C ve K, demir,…
    İncele
  • Izgara Köfte & Buharda Sebzeler

    Köftemizde kullandığımız etler özenle hazırlanmış, lezzetli bir marinasyon içerisinde bekletilir ve izgara edilir. Buharda pişirilen…
    İncele