114 sonuçtan 10-18 arası gösteriliyor

  • Bolonez Soslu Spagetti

    Bolognese (ya da bolonez) soslu spagetti, İtalyan mutfağının ünlü bir yemeğidir. Spagetti taze veya kurutulmuş…
    İncele
  • Buharda Karışık Sebze

    Sebzeler, haşlanmış veya buharda pişirilir. Buhar, sebzelerin lezzetini ve vitaminlerini koruyan bir yöntemdir. Buharda Karışık…
    İncele
  • Buharda Sebze

    Buharda sebzeler, genellikle haşlanmış veya ısıtılmış değil, sadece buharla ısıtılır. Bu, sebzelerin renk, lezzet ve…
    İncele
  • Bulgur Pilavı

    Bulgur, öncelikle suda yumuşatılır ve sonra tuz ve diğer malzemeler eklenerek pişirilir. Pilavın lezzeti, tereyağı,…
    İncele
  • Bulgur Pilavı Üstü Mangalda Duble Tavuk

    Bulgur Pilavı, Bulgur, et suyu, tuz ve baharatlarla birlikte pişirilmiş bir pilav türüdür. Pişirme işlemi…
    İncele
  • Bulgur Pilavı Üstü Mangalda Tavuk

    Bulgur pilavı üstü mangolda tavuk, bir Türk mutfağı yemeğidir. Tavuk, mangolda veya fırında pişirilir ve…
    İncele
  • Cacık

    Cacık, yoğurt tabanlı bir meze olarak tatlarını yoğurt ve maydanozdan alır. Yoğurt, temel yapı taşı…
    İncele
  • Cevizli Kadayıf

    Kadayıf hamurunun hazırlanması ve pişirilmesinde ustalık gerektiren bir işlem olduğu için, profesyonel ellerde hazırlanmıştır ve…
    İncele
  • Çiğ Köfte

    Bulgur, suda bekletilir ve diğer malzemelerle karıştırılır. Çiğ köfte, meze olarak yemeğin yanında veya lezzetli…
    İncele